Bouschra Younes

Vanuit een positieve, realistische en actiegerichte houding werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling

Naast haar lerarenopleiding Engels, begeleidt Bouschra jongeren in hun persoonlijke en talentontwikkeling. Ook is zij lid van Nisa4Nisa (vrouw voor vrouw) waar zij mede-verantwoordelijk is voor de organisatie van dialoogavonden en activiteiten die jonge vrouwen helpt meer zelfvertrouwen te krijgen.

In de afgelopen 1,5 jaar heeft zij meer dan 10 mensen gecoacht voor onder andere het leiderschapsprogramma Ambassadeurs van Amsterdam, jongerenplatform Young Amsterdam en opleidingsinstituut Gamechangers Academy.

Wat kun je verwachten?

Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?

Bouschra begeleidt jou in het bereiken van jouw doelen en beantwoorden van aanverwante vragen. Het creëren van bewustwording en ondergaan van verandering staan daarbij centraal. Want alles wat je denkt en gelooft, heeft invloed op wat je meemaakt. Daarom ga je werken aan het wegwerken van belemmerende overtuigingen en opbouwen van constructieve gedachten.

De aanpak van Bouschra past zich aan op de persoon en situatie. Soms zal de aanpak bijvoorbeeld wat formeler of juist informeler zijn. Het belangrijkste is dat er een omgeving gecreëerd wordt waar jij je op je gemak voelt en waar je open kan spreken over hetgeen wat jij belangrijk vindt.

Vanuit een positieve, realistische en actiegerichte houding zorgt Bouschra dat het niet te lang bij bespreken blijft. Je gaat jouw gedachtes, wensen of ideeën omzetten tot actie. Gedurende een traject haal je met elkaar het beste uit jezelf, om datgeen wat je ambieert te bereiken.

Interesses binnen coaching

  • Life coaching

Certificering

  • Pedagogische vaardigheden

Wat anderen zeggen

Nieuwsgierig naar bildungcoaching?
Neem gerust contact op.
Vraag een vrijblijvend gesprek aan
We stellen het op prijs dat je ons benaderd en kijken ernaar uit om je te spreken. We nemen binnen drie werkdagen contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.