Zelah Dorrestijn

Bildungcoach en trainer
Psychosociaal Therapeut
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.

Professioneel Psychosociaal Therapeut en zowel Bildungcoach als onderwijsontwikkelaar bij De Bildung Academie

Zelah is een professioneel Psychosociaal Therapeut met een achtergrond in sociaal ondernemerschap, de creatieve industrie en het hoger onderwijs.

Zelah coacht op individueel niveau, maar geeft ook groepsintervisie en trainingen. Zij begeleidt en traint de coaches van het leiderschapsprogramma Ambassadeurs van Amsterdam en geeft intervisie en individuele sessies aan de studenten van de minor van Samen Bouwen aan de Toekomst.

Daarnaast heeft Zelah het Masterjaar gecoördineerd en werkt zij mee aan de doorontwikkeling van de bildungprogramma's. Naast haar werkzaamheden voor De Bildung Academie, werkt zij voor De Oudertelefoon waar ze de vrijwilligers in oplossingsgerichte gesprekstechnieken traint. Tot slot heeft zij haar eigen praktijk gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Zelah als coach: op zoek naar wat jij wilt en wat je belangrijk vindt

Naast dat Zelah gelooft in de cognitieve ontwikkeling van de mens, vindt zij de ontwikkeling van empathie, bewustwording, expressie en daadkracht essentieel om persoonlijke en professionele groei te stimuleren. Vanuit een diepgewortelde interesse gaat zij het gesprek met jou aan om inzichten over jezelf op te doen, waardoor je achter diepere waarden en drijfveren komt.

Vanuit een uitnodigende en veilige sfeer gaat Zelah met een open, directe en analytische houding te werk. Belemmerde overtuigingen, diepere waarden of juist een toekomstdroom; door open vraagstellingen wordt er geluisterd en doorgevraagd naar wat jij wilt en belangrijk vindt.

In meerdere sessies ga je aan de hand van verschillende methodes gestructureerd het avontuur aan, om erachter te komen wat ervoor nodig is om het gewenste doel te behalen. Maar hoe zorg je dat je met deze inzichten ook echt iets kunt doen? De inzichten die je over jezelf opdoet, worden omgezet naar doelgerichte actie die jou duurzaam richting, wijsheid en verandering brengen.

Door het versterken van jouw zelfinzicht, vergroten van vertrouwen en ondernemen van actie, ga je jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling bewust vormgeven en maak je van het leven een interessante ontdekkingsreis.

Vragen? We helpen je graag.