Samen Bouwen aan de Toekomst

IN BEHEER VAN STICHTING DE GENERATIE en i.s.m. diverse partners zoals Hogeschool Rotterdam

Samen Bouwen aan de Toekomst

Meer Info

Ben jij een technische hbo-student met affiniteit voor unieke bouw- en infrastructuurprojecten? Wil jij je meer ontwikkelen dan anderen? Dan is dit jouw kans om een sterk fundament te leggen voor de rest van je carrière.

Samen Bouwen aan de Toekomst combineert praktijkervaring binnen grote projectorganisaties in de richting van integraal projectmanagement of assetmanagement door middel van persoonlijke ontwikkeling en theoretische kennis.

Een unieke combinatie, want normaliter staat de bouwwereld bekend om zijn focus op hard skills. Deze minor richt zich juist op het opleiden van een generatie vakexperts die zowel de hard als soft skills hebben.

Voor wie?

Hbo-studenten die een opleiding in civiele techniek, technische bedrijfskunde of built environment volgen (aangrenzende studies zijn overlegbaar).

Wat je leert

In een select gezelschap van circa 25 medestudenten ga je gedurende 20 weken (30 ECTS) aan de slag met een wekelijkse cyclus van leren, toepassen en reflecteren:

  • Je doet drie dagen per week praktijkervaring op bij grote projectorganisaties, zoals Rijkswaterstaat of een grote gemeente.
  • Eén dag per week volg je colleges en workshops van vak-experts, docenten en ondernemers. Zij leren je de samenhang van theorie en vakkennis binnen integraal projectmanagement en assetmanagement te begrijpen.
  • Aan het eind van de week reflecteer je met andere studenten en professionele coaches op wat er is gebeurd. Want wat ging er goed en wat kan er anders? Op deze manier geef je je persoonlijke en professionele ontwikkeling verder vorm.

Interesse om samen aan de toekomst te bouwen?

Ik wil meedoen
Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Bedankt voor je inschrijving op onze nieuwsbrief!
We hebben je een mail toegestuurd met de bevestiging.
Oops! Something went wrong while submitting the form.