Wiek Huibers

Bildung gids
Alumnus
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.

Je talent vertalen naar actie

Ik gun het iedereen om over zichzelf te leren, over wie je bent en hoe je gevormd bent, maar ook over wat je kunt en hoe je dit kan inzetten. Mijn deelname aan het halfjaarprogramma heeft mij erg geholpen in het nadenken over mijn antwoorden op deze vragen en daarnaast doen inzien wat de waarde is van dit denkwerk, namelijk het vertalen van talent naar actie. Ik vind het belangrijk dat iedereen die behoefte heeft aan het nadenken over diens eigen antwoorden op deze vragen daar de ruimte voor krijgt, al helemaal als dit ervoor zorgt dat mensen vervolgens de tijd hebben om te denken over hoe ze bij kunnen dragen aan de samenleving als geheel.

Gids en projectcoördinator

Ik werk voor De Bildung Academie als gids voor Het Halfjaarprogramma en als Projectcoördinator voor Grensverleggers. Het feit na ik na mijn deelname aan Het Halfjaarprogramma nu als gids aan de slag mag vind ik ongelooflijk leuk! Ik draag graag bij aan het mooie programma.

Ook ervaring als docentcoach, bestuurder en auteur

Ik heb technische bedrijfskunde gestudeerd, maar omdat ik altijd al erg breed geïnteresseerd ben, was ik tijdens mijn studie altijd met een hele hoop andere zaken bezig. Zo zette ik mij bijvoorbeeld als voorzitter in voor een stichting voor jongerenhuisvesting in Utrecht. De studie heb ik in 2021 afgerond en sindsdien doe ik van alles en nog wat. Ik heb bijvoorbeeld ervaring als docentcoach, projectcoördinator, bestuurder en co-auteur en uitgever van een vegan kookboek. Het mooiste is dat ik van al deze dingen ook superenthousiast wordt!

Vragen? We helpen je graag.