Halima el Hajoui – Özen

Bildungcoach en trainer
Inclusie en diversiteitsmanager
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.

In deze tijd willen we niet alleen kennis vergaren

Verandering is alleen maar mogelijk als je mensen de juiste tools geeft om te willen veranderen. Wat levert het ze op en waarom zouden ze zich inzetten voor een toekomst waarin zij kunnen groeien, ontwikkelen en kennis vergroten? In deze tijd willen we niet alleen kennis vergaren. We willen toepassen, beleven en innoveren. Bildung zorgt voor die verdieping.

Ik begeleid, ondersteun en inspireer als Bildungcoach

Ik ben coach van de nieuwe lichting die in september ’23 start. Ik ben van nature erg intuïtief waardoor ik kan inschatten wat de coachees nodig hebben en waar ik ze in hun eigen ontwikkeling kan laten groeien. Dit doe ik door hen te laten zien dat ze ertoe doen. Dat ze recht hebben om hun ruimte in te nemen en zo het beste uit zichzelf kunnen halen. Ik begeleid, ondersteun, inspireer en voedt met kennis en skills.

Inclusie en diversiteitsmanager en adviseur in mijn eigen onderneming

Van huis uit ben ik journalist. Inmiddels ben ik Inclusie en diversiteitsmanager, trainer, coach en adviseur in mijn eigen onderneming de Inclusiefabriek. Ik begeleid regelmatig jongerenprojecten of onderdelen binnen een opleiding op het gebied van projectmatig werken.

Vragen? We helpen je graag.