Leonie Moraal

Bildung gids
Ondernemer
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.

Ik miste verdieping in zelfontwikkeling, ruimte voor eigen initiatief en oog in oog staan met de uitdagingen van vandaag de dag

Ik heb zelf aan de universiteit gestudeerd en ondanks dat ik een prachtig vak heb geleerd, miste ik de verdieping voor mezelf in zelfontwikkeling, ruimte voor eigen initiatief en invulling, echt oog in oog staan met de uitdagingen van vandaag de dag en de ruimte om daarin mijn talenten en potentie volledig in te zetten. Hierin worden uitgedaagd, geprikkeld en zo ook mensen helpen meer in contact te zijn met zichzelf en de wereld om zich heen is daarom iets waar ik nu heel graag aan bijdraag. Precies wat ik bij De Bildung Academie mag doen.


Gids van het Halfjaarprogramma en bildungcoach


Ik mag het Halfjaarproramma begeleiden waarin allerlei jong talent samenkomt van verschillende studies, steden, opleidingen etc. Het is echt een cadeau om te zien en bij te dragen aan de groei die zij doormaken. Van zoekend, lichtelijk onzeker, afwachtend, naar hun ambities volgen, hun waarden ontdekken, hun talenten zien en voelen, deze inzetten, weerstand opzoeken en aangaan, en zo gigantisch groeien. Daarnaast ben ik ook coach bij De Bildung Academie.

Eigen bedrijf in tuin en voedselbosontwerp

Ik heb psychologie en bedrijfskunde gestudeerd aan de UvA. Eerst heb ik een periode als (innovatie)strategie consultant gewerkt voor verschillende corporates en daarna ben ik een eigen bedrijf gestart in tuin en voedselbosontwerp. Dit doe ik nu gecombineerd met trainings en coachingswerk op het gebied van persoonlijk leiderschap. Daarvoor doe ik nu ook al een aantal jaar een coachopleiding.

Vragen? We helpen je graag.