Vera Donkers

Brandmanager De Bildung Academie
Creatieve strategie
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.

Een tegenbeweging van een onderwijssysteem dat ons te weinig nieuwsgierig maakt naar onszelf en elkaar

Ik kan toch niet straks doodgaan en alleen hebben bestaan? Schreef ik een paar jaar geleden naar mezelf. Bildung gaat voor mij over een tegenbeweging van een onderwijssysteem dat ons te weinig nieuwsgierig maakt naar onszelf en naar elkaar. Over vertrouwen vinden in jezelf en niet in een versie die je denkt te moeten zijn. Over je staande houden in een soms beangstigende - en tegelijkertijd ongelofelijk mooie - wereld door te leren hoe je constructief met de uitdagingen van deze eeuw omgaat. Over elkaar zien, leren begrijpen en dichter tot elkaar komen.

Brand-, marketing & community manager

Sinds december 2022 ben ik samen met het team bezig geweest met het herpositioneren van de visie en missie van het merk. Dat heeft geresulteerd in een nieuw merkverhaal, nieuwe stijl en nieuwe website. Daarnaast maak ik campagnes voor bestaande en nieuwe programma's, en schrijf ik mee aan aanvragen voor subsidies en fondsen. Daarmee help ik met de strategische doorontwikkeling van De Bildung Academie.

Mensen en organisaties helpen tot de essentie van ideeën komen

Na mijn studie Communicatie & Management begon ik als zzp'er en werk ik sindsdien met gedreven en creatieve mensen aan sociaal-maatschappelijke projecten. Ik leerde steeds meer over de uitdagingen waar we in onze samenleving voor staan en ook over de kracht van nieuwe generaties, cultuur en muziek om deze aan te pakken. Al snel ontdekte ik hoe ik met mijn skills ideeën om kan zetten in woorden, visuele identiteiten en creatieve strategieën.

Ik help mensen en organisaties om tot de essentie van ideeën te komen en die te vertellen. Dat heb ik eerder gedaan voor o.a. Rabobank Amsterdam (Amsterdam &Co), Homebass, als co-initiator van Music Moves en nu als brand-, marketing & community manager bij De Bildung Academie.

Vragen? We helpen je graag.