Rebecca Trouwee

Bildungtrainer
Onderwijsontwikkelaar
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.

Think big, create small

Het is mijn kracht om mensen bij elkaar te brengen. Daarbij is Bildung belangrijk, omdat zelfontwikkeling een van de belangrijkste skills is die je kan hebben. Je leert jezelf beter kennen door samen met anderen aan jezelf te werken. Dat gevoel van 'Collective Effervescence' wanneer een groep mensen aan-gaat, geeft me energie.

Bildungtrainer en onderwijsontwikkelaar

Voor De Bildung Academie werk ik aan het ontwerpen van onderwijsprogramma's of faciliteer ik als trainer en spreker teamsessies of workshops. Eerder werkte ik bijvoorbeeld mee bij het adviseren van 'Copenhagen Business School' om meer Bildung te integreren in het onderwijs van die instelling. Nu ben ik betrokken als onderwijsontwikkelaar en trainer bij het Peer-To-Peer programma aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Écht anders dan hun eigen onderwijsprogramma's

Ik vond het heel indrukwekkend en interessant om met De Bildung Academie aan de slag te gaan met het programma 'Reclaim the Campus' tijdens de corona periode. Met allerlei verschillende werkvormen en partners gingen we de campus weer opnieuw ownen. Ook ben ik trots op 'Mind Studio', dat we nu overgedragen hebben aan de VU. Dit programma is speciaal voor geneeskunde studenten, waarbij ik zie dat persoonlijke ontwikkeling super belangrijk is. We hebben met veel creatieve werkvormen gewerkt die écht anders waren dan hun eigen onderwijsprogramma's.

Vragen? We helpen je graag.