Radjanie Kandhai

Een passie voor het verbinden van mensen en groepen waaruit mooie netwerken kunnen ontstaan

Sinds het afronden van haar studie Social Work met een minor in Community Development aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven is Radjanie in Eindhoven werkzaam als projectcoördinator en coach bij De Bildung Academie. Momenteel is zij bezig met een studie in Acceptance and Commitment Therapy (ACT), dat mensen leert om te gaan met pijn en lijden in het leven.

Met een achtergrond als sociaal agoog en een passie voor ‘community development’ heeft Radjanie ervaring met verschillende doelgroepen en het verbinden van mensen en groepen. Bij de Bildung Academie werkt zij als programmacoördinator, onderwijsontwikkelaar en Bildungcoach.  

Wat kun je verwachten?

Radjanie houdt ervan om te kijken naar mogelijkheden. Wat kan er wel? Daarnaast is zij iemand die dingen bekijkt vanuit verschillende perspectieven en dit ook mee geeft aan de mensen die zij coacht. Tijdens een traject met haar kun je ook op de nodige dosis humor rekenen, want zij gelooft erin dat een ontspannen sfeer bijdraagt aan een goede relatie binnen het coachen.


Echter, dit vindt ze het wel belangrijk dat mensen ook bij haar terecht kunnen als het niet goed gaat. ‘Toxic Positivity’ is een allergie van haar. Zij vindt namelijk dat als het niet goed gaat, nare en vervelende gevoelens er mogen zijn en dat je daar bij stil mag staan. Confronteren om zo tot een gegronde en weerbare handelingsrichting te komen.

Interesses binnen coaching

Certificering

  • Bachelor of Social Work
  • Minor Community Development
  • Basiscursus Jongerencoaching
  • VHT & VIB

Wat anderen zeggen

Nieuwsgierig naar bildungcoaching?
Neem gerust contact op.
Vraag een vrijblijvend gesprek aan
We stellen het op prijs dat je ons benaderd en kijken ernaar uit om je te spreken. We nemen binnen drie werkdagen contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.