Marlon Tjondrodiwongso

Iemand verder op weg helpen door hoofd (denken), hart (voelen) en handen (doen) te verbinden

Van jongs af aan helpt Marlon anderen met zelfontwikkeling en slaat hij bruggen tussen verschillende mensen. Hij heeft Toegepaste Psychologie gestudeerd en de opleiding Practioner in Neuro-Linguistisch Programmeren (NLP) afgerond. NLP is een krachtige methode die inzicht geeft in drijfveren en motivaties van jouw handelen.

Sinds het afronden van zijn opleiding NLP beseft Marlon dat verbinding tussen mensen niet begint bij de groep, maar juist begint bij jezelf leren kennen. Ondertussen heeft hij 20+ mensen gecoacht binnen verschillende organisaties, zoals detacheerder Generation, maatschappelijk festival Overbruggen en sociale onderneming Operatie Periscoop.

Wat kun je verwachten?

Wat zijn je passies en je dromen? Welke mensen staan ver van jou af en wat kun je van ze leren? Wat speelt er in je leven?

Marlon beweegt jou van het punt waar je nu bent naar waar je wilt zijn. Samen ontdek je vastgeroeste en onbewuste patronen en zet je deze middels verschillende methodieken om, zodat je doelgericht aan je ontwikkeling kunt werken.

Warm en scherp, dat is hoe anderen Marlon omschrijven. Tijdens een traject ontdek je samen waar jouw behoeftes liggen, waarop hij zijn aanpak aanpast.

Iedere sessie begint met een toetsende startvraag zodat je het proces voor jezelf meetbaar kan maken. De focus van het traject ligt namelijk niet alleen maar op vooruitgang, want misschien is er ook een bepaalde vorm van achteruitgang. Wat maakt het dat dat cijfer omlaag of omhoog schiet?

Met zijn neutrale houding en luisterend vermogen, weet hij de juiste verhelderende en verdiepende vragen te stellen om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling richting te geven. De aanpak die hij hanteert kenmerkt zich door de ruimte van vrijheid en eigen inbreng; jij hebt in handen wat er behandeld wordt.

Interesses binnen coaching

  • NLP
  • Lichamelijke & zielscoaching

Certificering

  • NLP Practioner

Wat anderen zeggen

"De empathie en deskundigheid van Marlon zorgt voor een setting waar je je vrij en veilig voelt. Voor mij was dit de ideale setting om serieus aan mezelf te kunnen werken zonder dat het te zwaar wordt.

Het deed mij vanuit een andere hoek kijken naar de knooppunten waar ik, jarenlang, zelf niet verder mee kwam. Marlon wist de juiste vragen te stellen waardoor ik uiteindelijk mezelf toestemming heb kunnen geven om deze zaken makkelijker los te laten. Ik ben mij vrijer en sterker gaan voelen. Ook ben ik weer gaan vertrouwen op mijn eigen intuïtie.

Ik zou iedereen die voelt dat er "iets" moet veranderen, maar nog niet precies weet wat dat is, aanraden om met Marlon in gesprek te gaan."

- Jim de Kock
Nieuwsgierig naar bildungcoaching?
Neem gerust contact op.
Vraag een vrijblijvend gesprek aan
We stellen het op prijs dat je ons benaderd en kijken ernaar uit om je te spreken. We nemen binnen drie werkdagen contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.