Training & coaching

Persoonlijke en
professionele ontwikkeling

Bildung betekent van oudsher ‘begeleide zelfvorming’. Wij coachen en trainen studenten en professionals - zowel individueel als in groepsverband - in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

20+ organisaties en 90+ mensen getraind en gecoacht

Waaronder een gepersonaliseerd coachingstraject voor technische studenten, begeleiden van werknemers van start-ups bij het ontwikkelen van hun professionele identiteit en trainen van vo- en wo docenten om hun persoonlijke biografie optimaal in te zetten in hun lespraktijk.

Train de trainer

Naast het ontwerpen en begeleiden van coachingstrajecten, ontwikkelen wij ook opleidingstrajecten voor coaches, trainers en docenten.

In een of enkele op maat gemaakte sessies laten wij deelnemers kennismaken met de bildungsvisie en -methodiek én oefenen wij samen met het toepassen van bildungselementen in jouw eigen les-, trainings- of coachpraktijk.

Benieuwd naar een trainingsprogramma?

neem contact op

Persoonlijk welzijn, professioneel floreren en een leven lang leren

Steeds meer organisaties willen aandacht besteden aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van hun studenten of werknemers. Deze aandacht voor ontwikkeling helpt om het persoonlijk welzijn te vergroten, uitval te voorkomen en draagt bij aan doeltreffender samenwerken.

Wij streven naar persoonlijke ontwikkeling die blijft en zoeken samen met de coachee naar het evenwicht tussen diepgaande reflectie en concrete veranderingen in houding en gedrag.

Benieuwd naar bildungcoaching?

neem contact op

ontmoet onze coaches

De coachee centraal

Start: de ontwikkelbehoefte en de relatie

Met de coachee worden persoonlijke leerdoelen, -vragen en ontwikkelpunten geïdentificeerd. Tijdens het traject krijgt de coachee zelf de ruimte om te sturen.

Gepersonaliseerd coachingstraject

Aan de hand van diverse werkvormen zoals een persoonlijkheidstest, het socratische dialoog, dynamische oordeelsvorming en 360-graden feedback wordt het traject vormgegeven.

Structurele ontmoetingsmomenten

Een traject neemt gemiddeld zes tot negen maanden in beslag. Iedere maand vinden er één tot twee sessies plaats van één uur.

Een selectie van ons werk

Benieuwd naar samenwerken?
Vraag een vrijblijvend gesprek aan
We stellen het op prijs dat je ons benaderd en kijken ernaar uit om je te spreken. We nemen binnen drie werkdagen contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.