info gesprek: bildung halfjaarprogramma

Wil je jezelf aanmelden voor het programma of wil je eerst meer informatie? Plan hier jouw vrijblijvende en persoonlijke informatiegesprek. Tijdens deze belafspraak van 5-15 min. is er ruimte voor jouw vragen en vertellen wij je meer over de aanmeldprocedure.

Let op: Het programma start in september 2023. De aanmelddeadline voor de laatste plekken is 9 juli 23:59 uur!


👉 MAAK KEUZES DIE BIJ JOU PASSEN
Ontdek meer over wie jij bent en wat je belangrijk vindt. Met het programma vergroot je jouw professionele vaardigheden, interdisciplinaire kennis en netwerk om beter richting te kunnen geven aan je persoonlijke en werkende leven.

👉 LEER JEZELF OVERTUIGEND UITEN
Zelfexpressie met overtuiging. Je leert jouw passies en denkbeelden beter kennen én uiten op een inspirerende manier bij jou past. Bouw aan je zelfvertrouwen tijdens presenteren, schrijven en debatteren.

👉 VERSTERK JOUW BIJDRAGE AAN DE MAATSCHAPPIJ
Vanuit persoonlijke transformatie naar maatschappelijke transformatie. Onderzoek maatschappelijke uitdagingen samen met jouw coaches, medestudenten en experts. Zoals het effect van digitalisering op jouw leven, seksualiteit, inclusie en duurzaamheid.

👉 BOUW DUURZAME RELATIES OP
In verbinding met jezelf en met anderen ga je open gesprekken aan en bouw je duurzame relaties op. Geen massa colleges, maar creatieve werkvormen met aandacht voor een open en veilige onderlinge sfeer.

Ontwikkel je zelfkennis, creativiteit, discipline en growth mindset samen met andere studenten en young professionals.
Tijdens het Halfjaarprogramma ga je in verbinding met jezelf en met andere studenten of young professionals een half jaar aan de slag met persoonlijke en maatschappelijke uitdagingen. Als collectief onderzoek je taboedoorbrekende vragen, veranderingen in de wereld en thema's die voor jou persoonlijk spelen.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met Arabella via: +31 (0)6 33 30 93 38 of arabella@debildungacademie.nl

PAK PERSOONLIJKE VRAGEN GEZAMENLIJK AAN
✅ LEER JOUW STEM MET ZELFVERTROUWEN GEBRUIKEN
✅ ONTDEK JOUW ROL IN EEN VERANDERENDE WERELD
✅ PERSOONLIJK EN OPEN ONDERWIJS

Bij De Bildung Academie ga je samen met studenten en jonge professionals persoonlijke vragen en maatschappelijke uitdagingen aan. Als collectief onderzoek je taboedoorbrekende vragen, veranderingen in de wereld en thema’s die voor jou persoonlijk spelen.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met Arabella via: +31 (0)6 33 30 93 38 of arabella@debildungacademie.nl