Zelah Dorrestijn

Gedreven om andere mensen te helpen in de zoektocht naar wie zij zijn, wat hun drijfveren zijn en hoe ze die gaan verwezenlijken

Zelah is een professioneel Psychosociaal Therapeut met een achtergrond in sociaal ondernemerschap, de creatieve industrie en het hoger onderwijs.

Zelah coacht op individueel niveau, maar geeft ook groepsintervisie en trainingen. Zij begeleidt en traint de coaches van het leiderschapsprogramma Ambassadeurs van Amsterdam en geeft intervisie en individuele sessies aan de studenten van de minor van Samen Bouwen aan de Toekomst.

Hiernaast heeft Zelah het Masterjaar gecoördineerd en werkt zij mee aan de doorontwikkeling van de bildungprogramma's. Naast haar werkzaamheden voor De Bildung Academie, werkt zij voor De Oudertelefoon waar ze de vrijwilligers in oplossingsgerichte gesprekstechnieken traint. Tot slot heeft zij haar eigen praktijk gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Wat kun je verwachten?

Naast dat Zelah gelooft in de cognitieve ontwikkeling van de mens, vindt zij de ontwikkeling van empathie, bewustwording, expressie en daadkracht essentieel om persoonlijke en professionele groei te stimuleren. Vanuit een diepgewortelde interesse gaat zij het gesprek met jou aan om inzichten over jezelf op te doen, waardoor je achter diepere waarden en drijfveren komt.

Vanuit een uitnodigende en veilige sfeer gaat Zelah met een open, directe en analytische houding te werk. Belemmerde overtuigingen, diepere waarden of juist een toekomstdroom; door open vraagstellingen wordt er geluisterd en doorgevraagd naar wat jij wilt en belangrijk vindt.

In meerdere sessies ga je aan de hand van verschillende methodes gestructureerd het avontuur aan, om erachter te komen wat ervoor nodig is om het gewenste doel te behalen. Maar hoe zorg je dat je met deze inzichten ook echt iets kunt doen? De inzichten die je over jezelf opdoet, worden omgezet naar doelgerichte actie die jou duurzaam richting, wijsheid en verandering brengen.

Door het versterken van jouw zelfinzicht, vergroten van vertrouwen en ondernemen van actie, ga je jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling bewust vormgeven en maak je van het leven een interessante ontdekkingsreis.

Interesses binnen coaching

  • Persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Bewustzijnsvergroting
  • Duurzame groei

Certificering

  • Bachelorgraad Psychosociaal Therapeut
  • Bachelorgraad Algemene Cultuurwetenschappen
  • Training Oplossingsgerichte Gesprekstechnieken, Dynamische Oordeelsvorming en Socratische Dialoog

Wat anderen zeggen

Zelah is direct, resultaatgericht en professioneel. Ze onderscheidt zich het meest door haar nuchtere kijk en directe communicatie. Uit haar gedreven houding en vraagstelling blijkt dat ze precies weet waar de angel zit. Ze luistert goed en na ieder gesprek loop ik vol positieve energie en nieuwe inzichten naar buiten.

- Bram Hofman

Zelah is doortastend en kan goed emoties aflezen. Krachtige en duidelijke vragen zorgen ervoor dat je tijdens een gesprek snel tot de kern komt en nieuwe inzichten opdoet. Humor is ook een grote kracht van Zelah, want er mag ook gelachen worden!

Zij heeft mij geholpen om "streng zijn" en "de angst voor falen" een plekje te geven. Ik zou Zelah aan ieder persoon aanbevelen die tot de essentie van een probleem wil komen.

- Renee Lustermans
Nieuwsgierig naar bildungcoaching?
Neem gerust contact op.
Vraag een vrijblijvend gesprek aan
We stellen het op prijs dat je ons benaderd en kijken ernaar uit om je te spreken. We nemen binnen drie werkdagen contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.