Leg een stevig fundament voor jouw persoonlijke groei

“Ik wil maatschappelijke vraagstukken oplossen.”

“Ik wil zelf mijn leerdoelen bepalen.”

“Ik wil een professioneel netwerk waar ik echt iets aan heb.”

Met experts jouw kennis, houding & skills ontwikkelen?

Dit programma focust zich erop om te ontdekken wat jouw capaciteiten zijn en welk werk bij jou past. Hierin ontwikkel je niet alleen je kritisch-analytisch vermogen, maar groei je ook op emotioneel, moreel en creatief gebied.

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Interdisciplinaire kennis
  • Een duurzaam netwerk
  • De houding en vaardigheden om impact te maken

in het kort

Het Bildung Halfjaarprogramma daagt je uit om naar jezelf te kijken, je eigen leerdoelen te formuleren en grenzen te verleggen. Daarin speelt groepsdynamiek en de positie die jij inneemt een centrale rol. Samen creëren we een sfeer vol vertrouwen, uitdaging en verbondenheid. Zo scheppen we een ruimte om te proberen, te falen en te groeien.

Daarnaast ga je maatschappelijke thema’s onderzoeken die nu relevant zijn, zoals energietransitie, digitalisering, gezondheid of migratie. Dit doe je samen met experts uit alle hoeken van de samenleving, zoals de kunstwereld, het bedrijfsleven en de wetenschap. Op die manier ontwikkel je een brede multidisciplinaire blik op dergelijke thema's. Met een uiteenlopende groep deelnemers leer je netwerken, samenwerken, ondernemen en maak je van jouw idee werkelijkheid.

Je ontwikkelt in dit programma niet alleen je kritisch-analytisch vermogen, maar je groeit ook op emotioneel, moreel en creatief gebied. Je hebt plezier terwijl je leert en je ontsnapt (tenminste) een halfjaar uit de ratrace van cijfers en druk.

Ontdek het Bildung halfjaarprogramma
Goed dat je de brochure hebt opgevraagd. Deze zal over enkele minuten in jouw mailbox staan.

Tof dat je interesse hebt in het programma. Wij nemen telefonisch contact met je op om kennis te maken. Tijdens dit gesprek stemmen wij vrijblijvend met elkaar af of deze opleiding aansluit op jouw leerbehoeftes en geven we daar gewenst meer informatie over de inschrijvingsprocedure.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?
neem contact op met michiel tolman
VU & UVA honours
Docenten
Professionals
Starter
WO
HBO
MBO