LEES MEER IN DE GRATIS BROCHURE

"Bildung betekent voor mij je persoonlijke ontwikkeling een dikke boost geven."
Odette

"Je komt in een groep enthousiaste mensen die van elkaar willen leren"
Vincent

"Ik begrijp nu beter hoe ik impact kan maken op individueel en maatschappelijk niveau."
Ylke

Ontwikkel je zelfkennis, creativiteit, discipline en growth mindset samen met andere studenten en young professionals. De volgende editie van Het Halfjaarprogramma start in september 2023, laat hier je gegevens achter om de brochure te downloaden.

WAT JE ERUIT HAALT

👉 KEUZES MAKEN DIE BIJ JOU PASSEN

Ontdek meer over wie jij bent en wat je belangrijk vindt. Met het programma vergroot je jouw professionele vaardigheden, inter-disciplinaire kennis en netwerk om beter richting te kunnen geven aan je persoonlijke en werkende leven.

👉 JEZELF OVERTUIGEND LEREN UITEN

Zelfexpressie met overtuiging. Je leert jouw passies en denkbeelden beter kennen én uiten op een inspirerende manier bij jou past. Bouw aan je zelfvertrouwen tijdens presenteren, schrijven en debatteren.

👉 JOUW BIJDRAGE AAN DE MAATSCHAPPIJ VERSTERKEN

Vanuit persoonlijke transformatie naar maatschappelijke transformatie. Onderzoek maatschappelijke uitdagingen samen met jouw coaches, medestudenten en experts. Zoals het effect van digitalisering op jouw leven, seksualiteit, inclusie en duurzaamheid.

👉 DUURZAME RELATIES OPBOUWEN

In verbinding met jezelf en met anderen ga je open gesprekken aan en bouw je duurzame relaties op. Geen massa colleges, maar creatieve werkvormen met aandacht voor een open en veilige onderlinge sfeer.

Tijdens het Halfjaarprogramma ga je in verbinding met jezelf en met andere studenten of young professionals een half jaar aan de slag met persoonlijke en maatschappelijke uitdagingen. Als collectief onderzoek je taboedoorbrekende vragen, veranderingen in de wereld en thema's die voor jou persoonlijk spelen.

Ben je al enthousiast of vind je het fijn om ons eerst eens persoonlijk te spreken over het programma? Plan dan hier jouw info gesprek van 5 - 15 min. Let op: het programma heeft een beperkt aantal plekken en de deadline voor aanmelden is 9 juli 23:59 uur. Wacht daarom niet te lang.

Ontdek het Bildung halfjaarprogramma
Goed dat je de brochure hebt opgevraagd. Deze zal over enkele minuten in jouw mailbox staan.

Tof dat je interesse hebt in het programma. Wij nemen telefonisch contact met je op om kennis te maken. Tijdens dit gesprek stemmen wij vrijblijvend met elkaar af of deze opleiding aansluit op jouw leerbehoeftes en geven we daar gewenst meer informatie over de inschrijvingsprocedure.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?
Neem contact op met Arabella Meyer
VU & UVA honours
Docenten
Professionals
Starter
WO
HBO
MBO