LEES MEER IN DE GRATIS BROCHURE

“Ik wil overtuigend kunnen spreken.”

“Ik wil weten welk werk bij me past.”

“Ik wil een professioneel netwerk waar ik echt iets aan heb.”

✅ PAK PERSOONLIJKE VRAGEN GEZAMENLIJK AAN
✅ LEER JOUW STEM MET ZELFVERTROUWEN GEBRUIKEN
✅ ONTDEK JOUW ROL IN EEN VERANDERENDE WERELD
✅ PERSOONLIJK EN OPEN ONDERWIJS

Bij De Bildung Academie ga je samen met studenten en jonge professionals persoonlijke vragen en maatschappelijke uitdagingen aan. Als collectief onderzoek je taboedoorbrekende vragen, veranderingen in de wereld en thema’s die voor jou persoonlijk spelen.

👉 Je leert jezelf beter uiten over wat jij belangrijk vindt
👉 Je ontdekt hoe je duidelijk richting geeft aan je persoonlijke leven, je studie en/of en je werk

Laat je gegevens achter voor de gratis brochure en ontdek meer over het Bildung Halfjaarprogramma (september 2023 t/m januari 2024).

in het kort

PAK PERSOONLIJKE VRAAGSTUKKEN GEZAMENLIJK AAN

Ontdek meer over wie je bent en wat je belangrijk vindt. Open voor de ander en verbonden met elkaar ga je persoonlijke vragen en maatschappelijke uitdagingen als collectief aan. Zoals het effect van digitalisering op jouw leven, seksualiteit, inclusie en duurzaamheid.

LEER JOUW STEM MET ZELFVERTROUWEN GEBRUIKEN

Zelfexpressie met overtuiging. Je leert jouw passies en denkbeelden beter kennen én uiten op een inspirerende manier bij jou past. Bouw aan je zelfvertrouwen tijdens presenteren, schrijven en debatteren.

ONTDEK JOUW ROL IN EEN VERANDERENDE WERELD

Vanuit persoonlijke transformatie naar maatschappelijke transformatie. Met het programma vergroot je jouw professionele vaardigheden, interdisciplinaire kennis en netwerk om duidelijk richting te geven aan je werkende en je persoonlijke leven.

PERSOONLIJK EN OPEN ONDERWIJS

Geen massacolleges, maar creatieve werkvormen met aandacht voor een open en veilige onderlinge sfeer. In vertrouwen en verbondenheid word je uitgedaagd om naar jezelf te kijken en grenzen te verleggen. Je maakt je eigen onderwijs met jouw inbreng over onderwerpen, trainers en locaties.

Ontdek het Bildung halfjaarprogramma
Goed dat je de brochure hebt opgevraagd. Deze zal over enkele minuten in jouw mailbox staan.

Tof dat je interesse hebt in het programma. Wij nemen telefonisch contact met je op om kennis te maken. Tijdens dit gesprek stemmen wij vrijblijvend met elkaar af of deze opleiding aansluit op jouw leerbehoeftes en geven we daar gewenst meer informatie over de inschrijvingsprocedure.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?
Neem contact op met Arabella Meyer
VU & UVA honours
Docenten
Professionals
Starter
WO
HBO
MBO