Tiffany Gritzalis

Tiffany is Toegepast Psycholoog (afstudeerrichting Coaching) en is werkzaam als coach en trainer

Ze heeft daarnaast een achtergrond in sales, heeft diverse onderzoeken uitgevoerd (over het stimuleren van intrinsieke motivatie en het verbeteren van een leer- en werkomgeving) en studeert parttime door tot Levensloop psycholoog bij de Open Universiteit.

Haar missie is om mensen te versterken zodat ze kunnen floreren – ‘Empower to Thrive’. Ze helpt studenten en professionals ontdekken wie ze zijn en wat ze willen (purpose), hoe ze dat kunnen bereiken (power) en hoe ze aan anderen kunnen overbrengen waar ze in geloven (pitch) door middel van coaching en training. Ze coacht mensen van divers pluimage, van young-professionals tot leidinggevende artsen.

Wat kun je verwachten?

Als coach begeleidt zij onder andere mensen met stress- en burnout gerelateerde problematiek en geeft ze loopbaanbegeleiding. De trainingen die zij verzorgt zijn gericht op het beïnvloeden van de eigen mindset en die van anderen, leidinggeven aan jezelf en anderen en persoonlijk en professioneel communiceren en presenteren. Als coach en trainer kenmerkt Tiffany zich als direct en nuchter. Ze geeft de coachee terug wat ze ziet, zonder dat het zweverig of abstract wordt.

Ze kan een luchtige sfeer met humor neerzetten, terwijl de coachee zichzelf tegelijkertijd veilig en serieus genomen voelt. Tiffany is niet bang om scherpe vragen te stellen aan de coachee, ook niet als ze confronterend zijn.

Interesses binnen coaching

Certificering

Wat anderen zeggen

Nieuwsgierig naar bildungcoaching?
Neem gerust contact op.
Vraag een vrijblijvend gesprek aan
We stellen het op prijs dat je ons benaderd en kijken ernaar uit om je te spreken. We nemen binnen drie werkdagen contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.